Over Jaja

Jaja houten speelgoed is duurzaam en betaalbaar speelgoed en net even iets anders….. Als ik zelf een kado voor een kind wil kopen, dan kijk ik gericht naar wat past bij het kind en wat net even iets anders is dan het “normale” speelgoed. Door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang kan ik professioneel kijken naar het speelgoed wat ik inkoop en daarbij let ik op de volgende ontwikkelingsgebieden:

  • Motoriek –> grove en fijne motoriek; lopen, bewegen, grijpreflex, oog-handco√∂rdinatie
  • Sociaal emotioneel –> samen spelen, imiteren
  • Zintuig –> kijken, voelen, luisteren
  • Cognitief –> (oplossingsgericht) denken, bekijken, leren, ontdekken

Jaja houten speelgoed voor baby, peuter, kraamkado en herinnering is speelgoed en decoratie voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar, leuk als kraamkado of een verjaardag. Decoratie is leuk voor de kinderkamer en om het als herinnering te bewaren voor later. Maar soms zijn de herinneringen er nu al doordat je al vroeg afscheid hebt moeten nemen….. Jaja staat voor Jaquline en Jara; wij hebben te vroeg afscheid moeten nemen van onze dochter Jara. Het mooie is dat zij mijn inspiratiebron is om houten speelgoed en herinneringen te gaan verkopen, zo voelt ze nog dichterbij en zoek ik zorgvuldig naar passende producten!

Het voelt goed om op deze manier andere kinderen en hun ouders blij te kunnen maken! Veel plezier met het zoeken naar passend speelgoed!

Groet, Jaquline